Vastgoed styling

De eerste indruk van huizenzoekers is het meest belangrijk.

De eerste indruk van huizenzoekers is het meest belangrijk. In de meeste gevallen klikt iemand direct weg als de eerste indruk van de woning niet past bij de wensen. Het is dus extra belangrijk dat uw woning er op de foto’s online al goed, ruimtelijk en neutraal uitziet.

Als eigenaar is het lastig om je eigen woning objectief te bekijken. Kopers willen niet jouw huis zien, maar een huis waar ze zichzelf zien wonen. Als gecertificeerd vastgoedstyliste van House of KIKI kan ik je daarmee helpen.

Styling voor ieder budget

Monique

“Het lijkt misschien gek om te investeren in een woning waar je toch weg gaat, maar gelukkig beseffen steeds meer mensen dat een gestileerde woning juist geld óplevert en hoe belangrijk het is, om er met je woning tussen het enorme aanbod, goed uit te springen. Wanneer de woning in de verkoop komt zijn de eerste 6 weken het allerbelangrijkst. Dan trekken de woningen de meeste kijkers, denk bijvoorbeeld aan de personen die een zoekopdracht hebben neergelegd bij een makelaar. Op woonsites als Funda bepaalt de potentiële koper al of het huis de moeite waard is om verder te bekijken en of er wel of geen afspraak voor een bezichtiging wordt gemaakt.”

Slaapkamer voor: boeken weggehaald op nachtkastje, telefoon, kussen en alle kleine beeldjes en accessoires. Slaapkamer na: Witte sprei, plantjes en een paar kussens

Kamer/kantoor 1e verdieping voor: Veel boeken, mappen, persoonlijke spullen en bureau accessoires weggehaald . Kamer 1e verdieping na: Rust en een paar accessoires

Slaapkamer voor 1e verdieping voor: Kleden weggehaald, beelden van plank bed. De slaapkamer in zijn geheel rustig gemaakt plus een ander kleed geplaatst.

Monique van den Bogaert

Ik werk volgens de “House of KIKI hands-on aanpak.”

De naam doet het al vermoeden, wij gaan zo snel mogelijk met uw woning aan de slag!

Wij komen bij u persoonlijk langs voor een adviesgesprek, uiteraard is dit gesprek tegen kostprijs* en maakt dit onderdeel uit van onze verkoopstrategie in de regio Breda en Oisterwijk. Samen met u gaan we de knelpunten en bijzonderheden van de inrichting van het huis bekijken. Samen lopen we door de woning heen en bekijken we ook de buitenruimtes. We bespreken de mogelijkheden. We kijken met een kritische en objectieve blik naar uw woning en zorg met een hands-on werkwijze dat de woning aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep. Zo vergroten wij de verkoopkansen door de woning te stylen zo dat de potentiële kopers de schoonheid van de ruimte goed gaan zien. De punten waarop u destijds ook gevallen bent, zet ik weer in de spotlights. Dit is vaak al te realiseren met een paar eenvoudige aanpassingen.